Forumliv > Træf / ture

SVrider.dk fællestur på Sjælland d.9. august - nu med ruteforslag, osv.!

(1/17) > >>

Mads P.:
Jeg går med tanker om at planlægge en fællestur på Sjælland for SV-folket...

Er det noget, der er interesse for generelt herinde? Regner med, at det bliver en heldagstur med både morgenmad, frokost, aftensmad, is og kaffe undervejs.

EDIT (4. August): Jeg har besluttet, ud fra resultatet af afstemningen, at turen kommer til at ligge d. 9. august. Jeg har rettet dette i trådens overskrift. Vejret ser pt. ud til at komme til at spille MAX. Lige over 20 grader, ingen skyer og INGEN regn. Meeeeeen.... det er DMI... OG der er 5 dage til. Men man kan da altid håbe, at det holder. ;)

EDIT (6. August): Se dette indlæg for ruteforslag, mødested, køretider og generelle turoplysninger! http://www.svrider.dk/forum/index.php?topic=21876.msg194974#msg194974

Gufle:
Hej mads

Generelt er jeg frisk og syntes det er en rigtig god ide med fælles ture !!! ... spørgsmålet er hvornår og hvorfra ... det er nok det der kommer til at gøre udslaget

Da jeg er fra det mørke udkantsdanmark, så vil det nok kræve lidt planlægning fra min side af ... :)

\Gufle

Sigurd.b:
Hvis datoen passer ind, så er jeg helt klart med. Jeg kan ikke deltage fra D. 7.-14. juli, men det skal ikke stoppe jer, hvis der heriblandt er en god dato for jer andre.

Witt:
Jeg er klar hvis datoen passer  :D :D

Mads P.:
Jamen, så jeg da i planlægningsmodus.

Grundet sommerferie er det nok bedst, hvis vi lægger turen i august. Jeg har oprettet en Doodle til at afgøre hvilken af de 4 weekender, hvor flest af jer har tid til at deltage:

http://doodle.com/wvca3fmimy2uwg68

Jeg har kun inkluderet de datoer, hvor jeg selv kan - det står jer selvfølgelig frit for at lave turen på andre datoer, men så bliver det bare ikke med mig som arrangør. ;)

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version