Forumliv > Køb / Salg

Vejledning for Køb / Salg (opdateret 21. marts 2007)

(1/1)

runes-mc.dk:

--- Citat fra: Ole efter August 27, 2004, 02:28:24 pm ---I denne gruppe kan du sætte hvad som helst til salg; dog helst ting, der har med SV'ere at gøre! :) Kommercielle annoncer er strengt forbudt og straffes hårdt :)

--- Afslutning på citat ---

Undertegnede er moderator, så kontakt mig hvis du har spørgsmål, problemer eller hvis din salgsannonce har udviklet sig til en værtshusdiskussion  :police:

Nyt pr. 21. marts 2007:
Det er nu et krav at man har deltaget på forummet i et minimum af tid før man kan benytte Køb/Salg og opnået rang af "Newbie" eller højere.
Indikeret ved 1 eller flere stjerner ved ens profil. (kræver at man har skrevet min. 5 indlæg)

Smølfen:
De generelle retningslinjer har fået tilføjet følgende afsnit med relevans for køb/salg-tavlerne. Hvis man har oprettet nogle annoncer som falder ind under dette, må man meget gerne gå tilbage og lige markere salget som afsluttet.

---

Hvis du har oprettet en salgsannonce, bedes du ved afsluttet salg lave et indlæg i din annonce hvor du skriver at objektet er solgt. Ret gerne samtidig i den oprindelige annonces emnelinje (tilføj *SOLGT* eller lignende) så det er synligt allerede i emneoversigten. Et stykke tid efter sidste indlæg i din salgstråd vil en moderator herefter slette annoncen.

blz:
ved oprettelse af ny annonce

tilføj:
Slæges:
Købes:
Tip:
forest i titlen for at give et bedre overblink

Navigering

[0] Emneindeks

Skift til fuld version