Forfatter Emne: Nye Potter/PC  (Læst 2392 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

LSJ

  • Roadracer
  • ****
  • Indlæg: 366
Nye Potter/PC
« Dato: Marts 31, 2005, 07:46:46 pm »
Skriver dette indlæg for jeg har brug for noget hjælp. Og inden i siger noget, jeg har set indlæggene i dette forum ang emnet.
For dem som ikke ved det er jeg den lykkelige ejer af en ny KiloSV, og har lige rundet de 800 km, så nu kan man da lukke op for gassen :twisted:
MEn jeg vil gerne have nogen nye potter på, og der er denne internet verden jo genial, men lidt for genial.
Problemet er jo at der er så pissemeget at vælge imellem, så hva skal man vælge??
Har fået et ok tilbud fra mcspecialisten (Typhoon carbon, PC luftfilter og montering, for 8900) Har lige skrevet til dem om det er inkl montering af potterne også, da jeg har læst de tidligere indlæg :)
Men kan det overhovedeet betale sig med Powercommanderen, eller er det bare pop? Ved godt at salgstalen er at den udjævner momentkurven bla bla bla. Men er der nogen af jer der har fået det monteret og kan ærligt sige, juhu det rykker, det er alle de mange 1000 kroner værd?
For hvis ikke så er der jo mange flere penge til mere styling :D
Og har jeg ikke ret i at jeg skal have fat i nogen "bolt on" til SV?. Og nej jeg er ikke fingersnild mht til selv at skære slip ons til osv

Håber at i kan finde hoved og hale i dettte lange indlæg
Hilsen Lars
Blå SV1000S med
Typhoon Ti potter, pipercross stage II filter, og powercomander III USB, Double bobble, fuldkåbe, hugger, ermax sædebund og miniblink.

Hvis røvhuller havde vinger, var min arbejdsplads en lufthavn