Forfatter Emne: PipeWerx udstødning sælges - brugt 1 år  (Læst 1282 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Southpole

  • Scooterfjæs
  • *
  • Indlæg: 18
PipeWerx udstødning sælges - brugt 1 år
« Dato: December 28, 2012, 01:51:58 pm »
Jeg har besluttet mig for, at købe en 200 mm delkevic istedet for min nuværende PipeWerx - og derfor ryger den "gamle" til salg.
Der er måske ikke så mange der kender PipeWerx, men kig lidt på deres website, eller søg på den britiske side for SV'ere. Det er rigtig god kvalitet, udstødningen er uden ridser, rust eller noget andet. Den ser praktisk talt ny ud - og den lyder rigtig godt. Tænker det måske er en god udstødning til få penge, for den der gerne vil af med standard udstødningen, men ikke ønsker at naboerne ringer efter politiet. (Bare rolig, den larmer rigeligt til at du kan høre forskel på std. og denne.) :)
Der medfølger kvittering, ophæng, baffle (kan tages ud) - kort sagt det hele. Bemærk venligst at denne udstødning kun kan sættes på din MC, ved at skære i det eksisterende forrør.

http://www.pipewerx.com/pipewerx_bikes/products/pipe-werx-sl-gp3/suzuki/sv-650-03/suzuki-sv-650-03-stainless-steel-round-street-legal-exhaust.html

Lad mig høre hvis nogen er interesserede :) Den kan afhentes i Haslev på Sjælland, sendes med posten, eller leveres nær næstved/køge området :)

Alternativt gives den væk mod installation af (forlanger dog at du har erfaring på dette område): http://bkmoto.com/index.php?route=product/product&path=18_46&product_id=62 (Skal dog lige have den købt hjem først :)