SVRider.dk Forum

Erfaringer og generel viden om MC'er og SV i særdeleshed => Værkstedsanmeldelser og -oplevelser => Emne startet af: Capone efter April 12, 2005, 11:10:02 pm

Titel: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: Capone efter April 12, 2005, 11:10:02 pm
Her følger min erfaring med FA. Moto-Sport.

Da jeg i 2004 besluttede mig for at jeg skulle have en ny MC havde jeg fra begyndelsen et godt øje til SV-650S. Fra det øjeblik jeg satte mine ben i Ib's (ejeren) forretning blev jeg mødt med en venlighed og oprigtighed man skal lede længe efter.

Ib trak en maskine frem og lod mig sidde op på den mens han holdt så jeg kunne danne mig et indtryk af kørestillingen - og han tilbød sågar at jeg kunne komme forbi dagen efter og prøve hans egen SV650. Dette tilbud kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til og jeg endte med at købe min maskine hos Ib. (Leveret på under 1 uge selvom han ikke havde maskinen hjemme).

Når man kommer hos Fa. Moto-sport er det nærmest reglen at Ib giver dig en følelse af at butikken udelukkende eksisterer for at servicere lige netop dig. Du kan være sikker på at Ib gør alt i sin magt for at du går der fra glad og tilfreds. Dertil kommer at man får en kompetent vejledning og service til en rimelig pris (Jeg gav 1179,- for 1000km service).

FA. Moto-Sport er autoriseret Suzuki forhandler og har FUCHS testbænk hvis du skal have maskinen dysset om eller lavet et remap.

Her finder du FA. Moto-Sport

http://www.famoto-sport.dk/Forretning/Forretning.htm

Så vidt jeg ved har Ib en K5 model som prøvecykel i år - Så hvis du lurer på om det er sådan en, der skal være din næste cykel så kig forbi - du bliver ikke skuffet.  :wink:
Titel: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: Anonymous efter April 14, 2005, 08:32:08 pm
Jeg har også kun "plusser" til FA. moto-sport.
købte maskinen der sidste år, og har fået lavet service og en enkelt
rep. (oliespild) det har været ok hver gang.... :D
Titel: F.A Moto
Indlæg af: JP efter April 26, 2005, 08:47:06 pm
Mine erfaringer med Ib og Co. er kun positive.
Jeg købte min SV650S K4 sidste forår og efter 1.gang service og vinteropbevaring incl. olieskift er jeg stadig meget tilfreds.
Titel: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: Smølfen efter Maj 20, 2005, 09:27:09 pm
Jeg har her i eftermiddags hentet cyklen fra 6000 km service hos FA.

Lad mig starte med at sige FCK den kører godt nu :D Man kan mærke der er justeret så mange småting at det virker som en helt anden cykel. Det hele virker bare meget strammere og harmonisk. Jeg har svært ved at beskrive det bedre end at de forskellige dele nu går op i en højere enhed.

Jeg havde egentlig lært at leve med at cyklen dykkede ret voldsomt hvis jeg lukkede for hurtigt for gassen, og også omvendt - der var bare et meget lille område på rullen hvor den startede med at tage fat. Det kunne godt gøre langsomme sving og rundkørsler til en noget blandet fornøjelse. Og n00b som jeg er troede jeg jo at det nok bare var den berømte V2 motorbremse... (Faktisk troede en af instruktørerne på DMC bronzekurset også at jeg havde brugt forbremsen under en af bagbremsemanøvrerne da den havde dykket så meget :?)

Men nej, sådan behøver det ikke være :) Rullen og koblingspunktet er justeret så det passer langt bedre sammen så man ikke ligger og hugger ved bykørsel. Det havde jeg ikke lige regnet med de ville pille ved. Eller at man kunne få det til at virke så godt.

Og jeg ved virkelig ikke hvad de har gjort ved gearene, men ... smæk-smæk-smæk, de ryger bare alt for præcist i med faste klik.

Og der var også nogle andre lidt underlige ... klik, smårystelser, ved ikke helt hvordan jeg skal beskrive det ... i styret ved lidt nedlægning som også er væk.

Generelt alt som jeg var blevet lidt bekymret over og mere som jeg ikke vidste var galt er rettet.

Jeg kan ikke sige jeg mærkede forskel ved 1000 km service hos Enghave, men det her er så tydeligt både i sving, i langsom bytrafik og i lyskryds. Det er i hvert fald ikke bare et eftersyn der er foretaget, den er helt klart justeret til hvordan den skulle have været fra starten!

De første par kilometer fattede jeg virkelig ikke at det her var min cykel og jeg sad bare med et kæmpe smørret grin på fjæset.

Og bagefter følte jeg mig lidt snydt for en endnu bedre oplevelse af de første 6458 km ;)

20 røde skamroser til FA :) 1250 kroner godt givet ud.
Titel: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: Peter K efter August 23, 2005, 11:10:46 am
Jeg kan kun tilslutte mig den udpræget rosende omtale af FA. Moto-Sport.

Da jeg i foråret 2004 besluttede mig for at tage MC kort og efterfølgende køb af ny MC + alt udstyret i en alder af 36 år, var jeg heldig at kigge forbi Brønshøj. Som der tidligere er skrevet har de en unik service hvor man føler sig i centrum og er hjælpsomme, giver en novice som mig en saglig rådgivning. Man føler med det samme at de ikke bare er ude på at score omsætning, men lægger mere vægt på at kunden får det rigtige.

De har nu lavet 1.000 og 6.000 km service, begge gange til stor tilfredshed og små 1.000 kr. pr. gang er i orden.

Konklusion, så længe jeg har Suzuki har FA. Moto-Sport en kunde, det skal der ikke herske nogen tvivl om

 :D  :D  :D  :D  :D  :D
Titel: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: Drlund efter Februar 16, 2006, 09:52:15 am
Jeg var med konen nede i Fa. Moto-Sport et par gange her i løbet af ugen. Vi bor ellers noget tættere på Enghave, men for det først kunne IB levere en SV650S (06) med underkåbe og diverse ekstra ting ca. 600,- billigere end Enghave. Oveni er man som kunde helt i centrum og Fa. tager al den tid til én, som man har brug for - i modsætning til Enghave, der flere gange har virket lidt overfladiske (Ellers helller ikke andet at udsætte på dem).
Nu glæder vi os så bare til at se om Ib og co. fortsætter linjen til servicen...og indtil da, kan jeg kun give dem de bedste anbefalinger.
Titel: FA rules
Indlæg af: Søren F efter Marts 28, 2006, 11:03:38 pm
Jeg har handlet min "nye" brugte (kun 9 mdr / 2700Km) Sv1000N privat, mens den stod til vinteropbevaring hos Ib & Co.

Jeg har oplevet samme imødekommenhed, de har rådgivet mig godt og installeret en lækker alarm, så jeg undgår alle de låse mv. Der er tid til kunderne, og man får ikke et "hurtigt svar" på spørgsmål: Den mindste tvivl bliver undersøgt inden svaret gives. Jeg skal helt sikkert være "stamkunde".
Titel: Re: FA rules
Indlæg af: nyg efter Marts 29, 2006, 10:29:41 am
Citat fra: Finkster
Jeg har handlet min "nye" brugte (kun 9 mdr / 2700Km) Sv1000N privat, mens den stod til vinteropbevaring hos Ib & Co.

Jeg har oplevet samme imødekommenhed, de har rådgivet mig godt og installeret en lækker alarm, så jeg undgår alle de låse mv. Der er tid til kunderne, og man får ikke et "hurtigt svar" på spørgsmål: Den mindste tvivl bliver undersøgt inden svaret gives. Jeg skal helt sikkert være "stamkunde".


Lidt off-topic - har du en garage? Ellers vil jeg nok råde dig til at købe en stor kædelås som du kan låse til et jordanker eller noget andet fastmonteret (lygtepæl).  En alarm er da rar at have, men det er jo ikke særligt besværligt at fjerne cyklen af den grund.

Ellers tilykke med cyklen!!  :wink:
Titel: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: Jesper Jensen efter Marts 29, 2006, 11:19:26 am
Havde min SV650S K3 til 18.000km service - også kun rosende ord fra min side, de var flinke og rare - ingen problemer dér!!

Sååå, (http://www.nissanklubben.dk/forum/style_emoticons/default/w_thumbsup.gif)(http://www.nissanklubben.dk/forum/style_emoticons/default/w_thumbsup.gif)(http://www.nissanklubben.dk/forum/style_emoticons/default/w_thumbsup.gif)(http://www.nissanklubben.dk/forum/style_emoticons/default/w_thumbsup.gif) til dem!
Titel: Sv: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: Rubin efter Juli 26, 2006, 06:30:43 pm
Ingen tvivl her. De er flinke og rare, og giver sig tid til een.

Men, de sjusker lidt vel meget.

Ifm. 18000 service fik jeg monteret en scottoiler. Slangen med smørestudsen faldt af på vej hjem.

Da slavecylinderen til koblingen røg, blev der skiftet en pakning to gange, og først tredie besøg gav anledning til en ny slavecylinder.
Garantisag, men alligevel tre besøg.

Og så lige mit 24000 service, ja det så nogen af jer resultatet af på havnen i Roskilde i aftes: Jeg spulede lige havnen med grøn kølervæske pga. et spændebånd der ikke var spændt.
Den sidste smutter har jeg ikke reklameret over endnu, men jeg er sikker på at de klarer det fluks, og med lidt røde ører. (Frisk kølervæske frem for det postevand vi måtte hælde på i nødens stund)

Det er måske bare lige de sidste detaljer der mangler, for det er rart at komme derinde, og så kan man jo spekulere i, om de også synes at det er hyggeligt at have det renderi af mig, eller det er et vink med en vognstang om at jeg bør finde et andet værksted :?:

Edit 23.08.06: Nå, så fik jeg en opringning af Ib, der først nu har hørt om kølervæske-stuntet.
Ib beklagede de smuttere der havde været, og lovede mig en kompensation i fald at jeg stadig havde lyst til at besøge dem.

Det er dansk der er til at forstå, og forholde sig til, så jeg nulstiller mine negative indtryk, og prøver igen.

Hmm. hvorfor vil mit mistænksomme jydegen ikke slippe tanken om, at Ib har set denne tråd. Nå det er jo også ligegyldigt  :wink:

Edit 18.10.06: Så var der lige et 30.000 service.
Snorlige, og SVinet tillige vasket og vokset :respekt:
Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: Snigerdyret efter Juli 27, 2006, 08:36:36 am
Citér
Det er måske bare lige de sidste detaljer der mangler, for det er rart at komme derinde, og så kan man jo spekulere i, om de også synes at det er hyggeligt at have det renderi af mig, eller det er et vink med en vognstang om at jeg bør finde et andet værksted
Jeg købte min SV-650 SK5 hos FA-MOTO Sport, og jeg har været udmærket tilfreds med deres service (og egentlig også deres priser) - men jeg ville blive ked af at skulle derind alt for ofte, så Rubins oplevelse vil jeg have i baghovedet...

EDIT 16.11.2006 Har læst Rubins ændringer. De er også værd at have i tankerne...
Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: Rubin efter August 23, 2006, 12:51:58 pm
Skal lige have trukket tråden "op", idet jeg har lavet lidt edit i mit forrige indlæg.
Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: chooyu efter November 14, 2006, 10:15:40 pm
...Endnu én der tilslutter mig stor tilfredshed med FA Moto-sport. Super betjening, super service og super fleksibilitet. Kan kun anbefale dem herfra.
Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: SWínger efter Januar 16, 2007, 09:52:08 pm
Jeg kan også kun tilslutte mig de positive ord omkring Ib, hans butik og ikke mindst de to flinke sønner :P
Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: KingGlostrup efter Februar 21, 2007, 12:25:54 pm
Jeg kan kun tilslutte mig den udpræget rosende omtale af FA. Moto-Sport.

Da jeg i foråret 2004 besluttede mig for at tage MC kort og efterfølgende køb af ny MC + alt udstyret i en alder af 36 år, var jeg heldig at kigge forbi Brønshøj. Som der tidligere er skrevet har de en unik service hvor man føler sig i centrum og er hjælpsomme, giver en novice som mig en saglig rådgivning. Man føler med det samme at de ikke bare er ude på at score omsætning, men lægger mere vægt på at kunden får det rigtige.

De har nu lavet 1.000 og 6.000 km service, begge gange til stor tilfredshed og små 1.000 kr. pr. gang er i orden.

Konklusion, så længe jeg har Suzuki har FA. Moto-Sport en kunde, det skal der ikke herske nogen tvivl om

 :D  :D  :D  :D  :D  :D

Så lige den her.

Jeg gav 2200 kr for et 1000 km eftersyn hos samme ?

Så er det at man føler sig en smule forundret.

Ringede til Enghave for at høre om de gav fastpris, det gjorde de ikke, men man skulle forvente en ca. pris på 1200 kr.

Så jeg ved sgu ikke hvor positiv jeg vil være.

Mvh KG
Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: Drlund efter Maj 03, 2007, 09:32:05 pm
Så har Svinet lige været til 12K service: 2247,- Til gengæld kører maskinen som den var ny igen. Gearskift igen ala "slask-slask" osv. skønt!! :D Både Ib og sønnerne tog sig masser af tid til én og var som altid flinke og rare.
Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: Flemming L efter Maj 27, 2007, 07:36:59 pm
Jeg har som mange andre herinde kun rosende ord tilovers for FA-Motosport.

Torsdag d. 13 april underskrev jeg købs aftalen på en SV650SAK7.
De havde modellen i huset, men den skulle naturligvis klargøres.
Jeg pressede lidt da vejrudsigten var lovende og lysten ubeskrivelig.
Fredag d. 14 efter kl. 16 stod SkønhedenTM og ventede på mig.

Som Newbie i alle henseender er jeg glad for at have handlet både MC, tøj og tasker der.
Det første service er også overstået, og igen:
Kun ros.

Hver eneste gang jeg har været der har jeg fået en udsøgt rådgivning såvel som behandling.

Topkarakter på alle områder herfra.
 :)
Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: mccontect efter August 23, 2007, 11:33:25 am
Min mening om fa.moto-sport, starter lige med et stort :respekt: til dem

har købt min mc hos enghave en sv650sk6.
da jeg havde kørt de første 700km ringede jeg til enghave for at bestille 1000km service, men opgav da jeg ikke kunne komme i gennem på telefonen, prøvede hele dagen men måtte op give. Jeg ringede til fa næste dag da jeg så på nettet at de var forhandler af suzuki. Jeg kom igennem med det samme på telefonen, jeg fik en tid til 1000km service. da jeg hentede min mc, var den blevet vasket og pudset, justeret og smurt div steder. Det der var det største plus var at jeg fik en kopi af arbejdskort og service skema så jeg kunne se hvad der var blevet lavet ved min mc. mit service kostede omkring 1300,- alt incl. så jeg er kun fuld tilfreds med fa.moto

p.s kan anbefale med store ord om fa´s vinter opbevaring tjek www.famoto-sport.dk :thumbsup: :thumbsup:

Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: Smølfen efter August 23, 2007, 11:35:46 am
da jeg hentede min mc, var den blevet vasket og pudset, justeret og smurt div steder.

Ja det er altid en fornøjelse at hente sin rene cykel hos dem :-D Bare sådan en lille ting som at de lige smører låsene vidner om at de pusler om den.
Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: Flemming L efter September 03, 2007, 06:58:38 pm
Så gjorde Ib, Christopher og company det igen.

Har netop haft den til 12.000 km service. Ved samme lejlighed fik jeg monteret Yoshimura full system TRC Carbon udstødningssystem.

Eneste bemærkning:
Gik som vanligt. Alt klappede og SVinet kører som en drøm.
Fin og nypudset er den også.

 :respekt:
Og jeg håber afgjort de læser med herinde. De har fortjent hvert et rosende ord der bliver sagt om dem

/Flemming L
Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: langemand efter September 03, 2007, 09:04:42 pm
Jeg kan kun tilslutte mig den udpræget rosende omtale af FA. Moto-Sport.

Da jeg i foråret 2004 besluttede mig for at tage MC kort og efterfølgende køb af ny MC + alt udstyret i en alder af 36 år, var jeg heldig at kigge forbi Brønshøj. Som der tidligere er skrevet har de en unik service hvor man føler sig i centrum og er hjælpsomme, giver en novice som mig en saglig rådgivning. Man føler med det samme at de ikke bare er ude på at score omsætning, men lægger mere vægt på at kunden får det rigtige.

De har nu lavet 1.000 og 6.000 km service, begge gange til stor tilfredshed og små 1.000 kr. pr. gang er i orden.

Konklusion, så længe jeg har Suzuki har FA. Moto-Sport en kunde, det skal der ikke herske nogen tvivl om

 :D  :D  :D  :D  :D  :D

Så lige den her.

Jeg gav 2200 kr for et 1000 km eftersyn hos samme ?

Så er det at man føler sig en smule forundret.

Ringede til Enghave for at høre om de gav fastpris, det gjorde de ikke, men man skulle forvente en ca. pris på 1200 kr.

Så jeg ved sgu ikke hvor positiv jeg vil være.

Mvh KG


Har fået 1000km service hos enghave.... kostede 1960kr
Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: Jacob efter November 02, 2007, 10:08:43 am
Har netop hentet min 650S hos FA moto, fra 6k service.

Det er første gang jeg har brugt FA, men det bliver ikke den sidste.

Prisen var reel og servicen i top. De giver sig god tid til at svare på 'dumme' spørgsmål til en newbee som mig  :rolleyes: .

 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: fra mig.
Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: Hudson_W efter April 11, 2008, 04:59:36 pm
Jeg hentede mit SVin ('99) hos dem i sidste uge. Jeg fik lavet 24K service + skift af chokerkabel og brændstofslanger.

ca. 4900kr kostede det og den kører meget bedre en før.  :D  Jeg fik desuden en bemærkning med på vejen om at jeg var god til at smøre min kæde, men at jeg skal huske at justere den.

Iøvrigt var de flinke til at svare på spørgsmål, selvom jeg kunne mærke de havde travlt. Værkstedet var pænt og ordentligt og der var generel god stemning, så jeg har indtryk af at min cykel var i gode hænder hos dem.

Så dem bruger jeg klart en anden gang.  :thumbsup:
Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: Henrik.poulsen efter April 11, 2008, 07:51:03 pm
Så lige for sjov i forhold til en anden tråd, hvilken olie fik i på, del syntetisk eller hel syntetisk
jer der fik lavet service hos F.A motosport ??


Mvh Henrik
Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: langemand efter April 13, 2008, 06:02:35 pm
gik kun 2 uger så havde jeg kørt 1000km.... og fa blev valgt da jeg så kunne gå frem og tilnage....

har fået en god behandling,,,,, servicet,,, ja det er vel som alle andre steder... ikke de store ben i det,,,, og den var vist vasket af dem  :thumbsup:

de var en del billigere end enghave,,,,,  det blev 1402kr  gav 2000 kr hos enghave for sv 1000 da den skulle have samme behandling

skulle samtidig bruge en lock reminder,,,,  den kunne jeg bare tage,,,,    :thumbsup:

så alt i alt,,,, det er ikke sidste gang
Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: langemand efter April 24, 2008, 08:35:51 pm
hmm hmm.... hentede min nye potter hos F:A    de begyndte at fable om at jeg skulle klippe stikket til lamda sonden,,,,,  men den hoppede jeg sku ikke lige på.... for har jo stadig katten sidende og den vil jo brænde af hvis lamda sonden ikke styrer lidt......   tabte lige lidt der..... godt de gav mig et ret så godt tilbud på potter
Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: nyg efter April 24, 2008, 09:00:23 pm
hmm hmm.... hentede min nye potter hos F:A    de begyndte at fable om at jeg skulle klippe stikket til lamda sonden,,,,,  men den hoppede jeg sku ikke lige på.... for har jo stadig katten sidende og den vil jo brænde af hvis lamda sonden ikke styrer lidt......   tabte lige lidt der..... godt de gav mig et ret så godt tilbud på potter
Sidder katalysatoren i forrørene på din? På min SV'er sidder de i bolt-enden af de originale lyddæmpere som ligger ude i skuret...
Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: langemand efter April 24, 2008, 09:28:50 pm
jepper den sidder under cyklen......   ved godt de sidder i potterne på sv
Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: Flemming L efter April 25, 2008, 06:09:57 pm
Så blev det til et veludført 18.000 km service hos FA Motosport.
Mikael er biks-keeper i disse dage og det kører bare på skinner.

Grislingen spinner og stråler som var den lige kommet fra fabrik.
Den var absolut ikke ren da jeg afleverede den, da jeg egentlig bare skulle op og bestille tid her igår eftermiddag.
I dag er den rengjort og selv fælgene er der blevet nusset ekstra godt om.

Som altid var det en super oplevelse.
Tak!
 :thumbsup: :respekt: :thumbsup:
Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: Capone efter Juli 15, 2008, 08:23:32 am
Jeg så lige at SVRider er lagt som link på F.A. Moto-Sport's hjemmeside : http://www.famoto-sport.dk/
Hatten af for det!!  :thumbsup: :thumbsup:
Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: Damage efter August 05, 2008, 12:31:50 am
Så lige for sjov i forhold til en anden tråd, hvilken olie fik i på, del syntetisk eller hel syntetisk
jer der fik lavet service hos F.A motosport ??


Mvh Henrik

Jeg har fået lavet service to gange hos FA.Moto-sport og begge gange har de fyldt Motul 5100 10W-40 semi-syntetisk olie på.  :thumbsup:
Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: Flemming L efter August 13, 2008, 12:02:04 am
Jeg skulle have haft min MC til 24.000 km service nu her.
Brændte FA. Moto-sport af, og fik først ringet om eftermiddagen. Der var sket noget trist i min familie, som gjorde at alt om service bare var svedt helt ud.
Alligevel havde jeg det sg ret dårligt, ganske enkelt fordi en aftale af den slags er en aftale og dem holder jeg.

Well, resultatet af min opringning var at første forslag som kom fra Michael:
Kom op med den Flemming, så ordner vi den ind imellem de andre. Du kommer bare forbi når det passer dig.
Snakkede så med Ib: Flemming, hvordan passer det med på næste onsdag ? Jo, det ville være perfekt. Jamen så er der plads og du kommer bare forbi.
"Ib, jeg er sg ked af at have brændt jer af"
"Flemming, lad være med at tænke på det, og det er ganske naturligt. Det er hvad som kan ske, og lad være med at spekulere mere på det"

Mange vil nok sige hul i det, og selvfølgelig mangler det bare fra deres side.
Well, sådan fungerer jeg ikke, og jeg er sg endnu engang glad for at FA-Moto-sport er som de er.
De små ting kan pludselig i en presset situation få en stor betydning, og jeg har tilstadighed altid fået en udsøgt behandling i Brønshøj.
 :thumbsup:
Titel: Re: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: Smith efter April 20, 2009, 09:53:10 pm
Afleverede sv'eren her til aften så drengene hos FA kan kæle for den i morgen (6.000km service) :D Kan ik helt finde ud af om det er godt eller skidt at savne den som bare pokker, bare fordi den ik lige holder klar ude foran døren :P

Update følger når jeg får den hjem  :afro:
Titel: Sv: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: PeterZ efter Maj 31, 2010, 09:36:06 am
Har også kun STOR ros af FA. moto sport. De har kanon god kundeservice og hjælper til med alt med stort smil, er der spørgsmål kan de altid svare..  STOR ros til Ib, Michael og Christoffer og tak for GOD service.... :D
Titel: Sv: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: crisbo efter Marts 30, 2011, 01:01:03 pm
 :cry: Hmmm....Synes sådan set Ib og sønnerne er nogle hyggelige fyre. Har dog lige haft en ikke så god oplevelse, da jeg idag skulle hente svinet efter vinteropbevaringen. Havde bestilt lidt nyt til den som de skulle have monteret hen over vinteren, så den var parat til start når jeg hentede den. Ny nummerpladeholder, nano blink og diverse + en tank pad. Har så taget fri fra arbejde og køre helt fra helsingør, i glad forventning om at hente en opdateret maskine. Bliver noget lam i ansigtsfolderne, da jeg ser at der kun er sat nye blink bag på? Hvad med dem foran ? Der er heller ikke sat tank pad på. :shock: Får så en ny tid, men først om 14 dage da de har meget travlt lige nu. Øv noget røv. Ib undskylder selvfølgelig, med det hjælper sgu desværre kun lidt, når man nu havde glædet sig som et lille barn. Nå men alle kan jo lave en fejl i ny og næ. Havde for længst betalt for det, men bliver sgu nok nødt til at forhandle om lidt kompensation i form af lidt nyt beklædning  :whipped:
Titel: Sv: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: crisbo efter April 07, 2011, 11:29:05 am
Lige en opfølgning: FA.MOTO-SPORT levede op til deres gode rygte, og diskede op med en kompensation.  :respekt:
Titel: Sv: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: melander efter Maj 11, 2011, 05:57:15 pm
Var ude til 12000 km service idag hos Ib og drengene. Det var en rigtig god oplevelse!!!
Blev ringet op 1 time efter SVinet var afleveret. "De ville bare spørge mig, hvilken olie jeg ville have på, da de jo kunne forstå på mig at den var optimeret nede hos E-Dot (Ove) med PCIII osv. "
Det er sgu service! Og desværre sjældent kutyme hos mange værksteder efterhånden  :brok:
Kom af med 2860 kr, hvilket jeg synes er ganske fornuftigt- Havde regnet med 3500 kr, så  :lmao:
Kun ros herfra til A.Moto-Sport  :thumbsup: :orkester:
Titel: Sv: FA. MOTO-SPORT
Indlæg af: melander efter Maj 11, 2011, 05:58:01 pm
Var ude til 12000 km service idag hos Ib og drengene. Det var en rigtig god oplevelse!!!
Blev ringet op 1 time efter SVinet var afleveret. "De ville bare spørge mig, hvilken olie jeg ville have på, da de jo kunne forstå på mig at den var optimeret nede hos E-Dot (Ove) med PCIII osv. "
Det er sgu service! Og desværre sjældent kutyme hos mange værksteder   :brok:
Kom af med 2860 kr, hvilket jeg synes er ganske fornuftigt- Havde regnet med 3500 kr, så  :lmao:
Kun ros herfra til A.Moto-Sport  :thumbsup: :orkester: