Erfaringer og generel viden om MC'er og SV i særdeleshed > Diverse udstyr, beklædning m.v.

Beklædning efter et styrt.

(1/1)

Kenn H. Jensen:
For dem der kunne tænke sig at se hvordan beklædningen kan se ud efter et lille styrt, så er der mulighed for at se det tøj jeg havde på d. 24/5 da jeg kom ud for et lille uheld. Se det på http://dfmc.dk/gallery.asp?gid=653

Min kammerat der var med på turen har også billeder af sin beklædning på http://dfmc.dk/gallery.asp?gid=695 Det var hans det gik værst udover.

Jeg har fået 4985,- fra forsikringsselskabet til at købe ny beklædning for, og Rene har fået lidt mindre, da hans støvler intet fejler. MC skaderne løber op i hhv. 14.000 og 18.000,-

Hagl er noget lort  :(

Martin P:
I det hele taget er det en fornuftig ting at have ordentlig tøj på.

Jeg styrtede på min Yamaha XJ900 sidste sommer og kom relativt uskadt fra det. Det havde jeg ikke gjort uden det textil tøj jeg havde på. Der var nogle pæne slid huller i tøjet, desuden var jeg røget i rabatten og kuret over diverse "objekter" hvor puderne i tøjet havde taget godt af for slagene.  

Jeg slap fra det med et blåt mærke på armen og en øm skulder.

Jeg var også overbevist om at jeg ikke havde været nede med hovedet indtil jeg kiggede nærmere på hjelmen og så to lange ridser tværs over hjelmen  :shock:

Det var Lookwell tøj jeg kørte i dengang, var nogenlunde tilfreds med det, men besluttede mig for at investere i noget Rukka når nu forsikringen gav penge for det gamle. Jeg kan tydeligt mærke forskel både på kvaliteten og beskyttelsen, men man får selvfølgelig hvad man betaler for.

MC'en, den snakker vi ikke mere om, den blev ikke totalskadet men solgt til den forhandler hvor jeg købte SV'eren.

Mortenx:
Håber at få min SV650SK4 i næste uge og det udstyr jeg har brugt til min Gs500E er ikke værdigt til sådan en flot maskine ;) jeg har set at www.mconline.dk har et 2 delt læder sæt til 3000kr på tilbud.. i størrelse unisex 50 og op efter.. men da jeg ikke kan se hvad unisex 50 er for en størrelse så syntes jeg det er svært at finde en læder dragt på nettet...
Jeg er 181cm høj, ca 60kg liv vidde ca 81cm(let som en fugl) ;) og lange arme.

runes-mc.dk:
Størrelser kan vist variere lidt fra land til land og fra mærke til mærke.

Den Frank Thomas læderdragt jeg købte hos Enghave er størrelse 54.
Jeg mener et have læst at 54 er ca. til folk på 185 cm.
Jeg er dog knap 2 meter, men det er mest ben, så jakken passer perfekt, bukserne er lige til øllet. (det var et ret godt tilbud, så jeg lever med det :wink: )

Så ja, det er svært at købe tøj over nettet, hvis man ikke har en nogenlunde ide om hvilke størrelser man passer i...

JP:

--- Citat fra: Mortenx ---jeg har set at www.mconline.dk har et 2 delt læder sæt til 3000kr på tilbud.. i størrelse unisex 50 og op efter.. men da jeg ikke kan se hvad unisex 50 er for en størrelse så syntes jeg det er svært at finde en læder dragt på nettet...
Jeg er 181cm høj, ca 60kg liv vidde ca 81cm(let som en fugl) ;) og lange arme.
--- Afslutning på citat ---


Jeg har købt hos MC-Online og været yderst tilfreds. Jeg vil tro det er den dragt du taler om som jeg har købt. Jeg er 171cm høj (resten af tallene er "on need to know basis") og størrelse 52 passer perfekt. Efter denne oplevelse vil jeg ikke være bange for at handle hos MC-Online. Gorm og de andre er meget kompetente og både lytter og snakker gerne meget og længe. Ved at aflevere forskellige mål telefonisk, fik jeg hjelm, dragt, støvler og handsker for 6.000,-, og det hele passede bare første gang. Gør det ikke har de et "gratur" princip som gør det billigt at sende ting frem og tilbage indtil du er tilfreds, men det vil de sikkert gerne selv fortælle dig om.

Navigering

[0] Emneindeks

Skift til fuld version