Forfatter Emne: Banedag på Knutstorp i SWE  (Læst 3173 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Mice

  • Søndagskører
  • **
  • Indlæg: 47
Banedag på Knutstorp i SWE
« Dato: Juni 08, 2005, 09:08:13 am »
Hej

Jeg er blevet opfordret til at skrive lidt om en banedag på Knutstorp, så det vil jeg da prøve.

Jeg var der oppe og køre for 2 år siden, med http://www.team-trackday.dk på det tidspunkt var jeg den lykkelige ejer af en R6'er (indtil nogen stjal den) og jeg vil sige det er en sjov måde at bruge en dag på.
Selve arrangementet på Knutstorp startede kl. 9 så mig og 3 venner trillede over Øresundsbroen ved 6.30 tiden og trillede stille og roligt derud af og ankom i god tid, til at få udleveret nummer og få rettet benene ud, inde der skulle gives gas :-)

Man kørte(tror jeg nok) 20 min. også 40 Min. pause, først tænkte jeg at 20 min. ikke var så lang tid, men som jeg husker det, nåede jeg at blive godt svedig og godt basket så de 40 Min. pause var tiltrængt.  
Ved 12 tiden var der noget frokost pause også kørte vi igen indtil ved 16-17 tiden.

Det er super fedt bare at kunne koncentrere sig om at køre, uden at skulle tænke på Politi, søndagsbilister og modkørende  :x
Det er(syntes jeg) en ok pris, for en dags sjov hvor sikkerheden er i orden, med bane officials, læge og ambulance, heldigvis kom hverken læge eller ambulance i aktion, selv om der var 2-3 stykker, der risede deres 'legetøj' altså MC  :lol:  

Om jeg kunne finde på at tage derover igen, tja .. det er sku' super sjovt.
Så check http://www.team-trackday.dk
Blå SV1000 - uden bagskærm, nye blink, Pipercross luftfilter, Akrapovic bolton i TI og pcIII by Mr. Dyno