Forumliv > Trackdays og køreteknik

Advarsel om banedage. (Han må være syg)

(1/5) > >>

Jannik:
http://fpn.dk/motor/mc/article71134.ece

Se lige han sidste bemærkning: Møder der kursister op med maskiner uden nummerplade. Nægt at deltage og forlang penge retur.  :lmao: :lmao: :lmao:
 

sircajun:
Folk der tager en "Racer-maskine"/ banecykel med tegner vel selv en forsikring der vil kunne dække i tilfælde af uheld med andre implicerede. Hvis ikke kan han jo have ret i sin påstand om hvem der sidder tilbage med regningen.....eller???


SørenG

Gud:

Luske:

--- Citat fra: sircajun efter Juni 12, 2007, 06:24:45 am ---Folk der tager en "Racer-maskine"/ banecykel med tegner vel selv en forsikring der vil kunne dække i tilfælde af uheld med andre implicerede. Hvis ikke kan han jo have ret i sin påstand om hvem der sidder tilbage med regningen.....eller???

--- Afslutning på citat ---

Nej..

---------------------

Man forsikrer kun sig selv.. (farlig sport - Den kan så vidt jeg husker også godt tegnes for enkelte dage, så hvis man skal ud og køre Gokart med firmaet, eller på trackday, så kan denne bruges)

Hvis man vil have nogen form for ansvarsforsikring der dækker andre, så skal man tage roadracing licens og kun deltage i DMU arrangementer (Dansk Motorsport Union). I praksis skal skaden skal være meget stor før at Licensen går ind og dækker noget.

Så kør ordentligt !! tak  :wink:


Tommy Rønn er nok ikke ligefrem SYG  hehe...  Han er jo selv en ganske hærdet roadracing svend.. Han taler nok bare gadecyklernes sag her  :hand: :hand: :hand:. (eller måske er der en skjult dagsorden, der bunder ud i, selv at få mere plads på banen  :twisted: , og ikke skulle ligge og passe på gadecyklerne og deres til tider temmelige spøjse linier  :mrgreen:)

Nikolaj:

Når alt det er sagt - så synes jeg at 99 ud af 100 uheld på bane er "soloulykker" - heldigvis.

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version