SVRider.dk Forum

Forumliv => Træf / ture => Emne startet af: skurkenfradallas efter August 02, 2006, 04:44:10 pm

Titel: Amager Strandpark - Grill på stranden (p.t. ingen dato)
Indlæg af: skurkenfradallas efter August 02, 2006, 04:44:10 pm
Hej Alle,

Bedst som jeg sad hjemme i sofaen igår aftes og browsede forum'et slog det mig at der ikke rigtigt var nogen strand/grill arrangementer at finde. Jeg bliev derfor nysgerrig for at finde ud af om det var noget man kunne samle folk til?!

Det jeg havde i tankerne var noget i stil med en aften på Amager Strandpark (http://www.amager-strand.dk/ (http://www.amager-strand.dk/)) - evt. i den kommende uge (hvor sommervejret selvf. kommer tilbage) ved "bunker" nr. 3 (se kortet - http://www.amager-strand.dk/Menu/Oversigtskort (http://www.amager-strand.dk/Menu/Oversigtskort)) som ligger lige ved siden af en p-plads. I denne bunker ligger der meget belejligende også en lille cafe som sælger lidt af hvert og tager dankort.

Planen: Mødes derude en dag i næste uge eller ugen efter den ved en 18-19 tiden med selv-medbragt engangs-grill, salat, dyppelse, kød og drikkevarer >>> og så køre hjem når det bliver mørkt eller for koldt...

Indledningvis tænkte jeg på at tilbyde at bruge grill-faciliteterne i min gård. Meeeen af frygt for en for stor tilslutning til ideen vil jeg foretrække Amager Strandpark (mig = tøs - jeg ved det!)

Hvad siger i?

/Jakob
Titel: Sv: Amager Strandpark - Grill på stranden (p.t. ingen dato)
Indlæg af: SVea efter August 02, 2006, 06:34:41 pm
Jow, jow siger SVea!!
Titel: Re: Amager Strandpark - Grill på stranden (p.t. ingen dato)
Indlæg af: Bageren efter August 03, 2006, 09:49:24 pm
Helt klart! Jeg er frisk!