SVRider.dk Forum
Forumliv => Lidt af hvert => Emne startet af: SuneBB efter April 13, 2010, 04:15:46 pm
-
hej allesammen,
jeg står overfor at skulle brødføde en masse sultne gutter til et polterabend på Nørrebro og synes en god pattegris på grill er lige sagen, men jeg mangler en grill og jeg mangler en gris. håber at kunne findnogen madkyndige, der har erfaring med at skaffe den slags. Jeg leder ikke efter google svar, men gode erfaringer
-
hej allesammen,
jeg står overfor at skulle brødføde en masse sultne gutter til et polterabend på Nørrebro og synes en god pattegris på grill er lige sagen, men jeg mangler en grill og jeg mangler en gris. håber at kunne findnogen madkyndige, der har erfaring med at skaffe den slags. Jeg leder ikke efter google svar, men gode erfaringer
Grill Bill (http://www.svrider.dk/forum/index.php?action=profile;u=100) og Den røde Baron (http://www.svrider.dk/forum/index.php?action=profile;u=191) mener jeg stod for svin og grill sidst vi holdt svinefest...
-
fedt! tak Jannik, har sendt dem en besked.
-
Er du sikker på at det er en god ide at servere svin på nørrebro? :P
-
ha!..nej det er lidt risky business, men nu har skinkekutteren på runddelen stået uden at blive brændt ned, så længe jeg kan huske, så mon ikke det går, ellers tager vi på konyas og spiser hestekebab:)
-
hej allesammen,
bla bla bla sultne gutter bla bla bla og jeg mangler en gris. bla bla bla
Det er hvad jeg fik ud af at læse tråden, men så igen... Jeg er jo også lidt en gris, så call me :mrgreen: :mrgreen:
Sorry for the spam :oops: :oops:
-
Det der grillet pattegrisebasse er meget udbredt på Balkan...mener at du kan bestille bassen gennem den balkanbutik, der ligger på Jagtvejen tæt ved det gamle autonomhus...de kan sikkert også fremskaffe gril osv....
-
Jeg er jo også lidt en gris, så call me
Pattegris:
1. Rids grisen i små tern over det hele, det gøres bedst med en hobbykniv.
2. Skær langs med bovbladet helt igennem ned til brystbenet.
3. Klem et æble ned i den opstående revne så bovbladet bliver udspilet.
4. Efter endt stegetid, startes udskæringen fra bovbladet og lidt på skrå ned mod skinken.
5. Når den ene halvdel er skåret ud, taget låget helt af grillen. Gå om på den anden side og start udskæringen fra skinken og op mod boven.
:shock: :shock: :shock:
-
alright drlund tak for tippet. Det må jeg tjekke op på imorgen, bor lige ved siden af, hvad hedder butikken?
-
skyggen lavede en fantastisk hvisløgsmarinade
men at bruge øl i stedet kan være lige så godt :mrgreen:
-
Hej Sune.
Balkan butikken ligger på hjørnet af Jagtvej og Jægersborggade. Ellers er det gaden efter. Ikke Bjelkes Alle men den modsatte vej. Den er ikke til at undgå når du står ved stoppestedet ved linie 18. De har også en masse specielle pølser og den slags der er godt, hvis man er til det. Håber du får en fornøjelse med det.
-
skyggen lavede en fantastisk hvisløgsmarinade
men at bruge øl i stedet kan være lige så godt :mrgreen:
mmm hvidløg mmm øl det kan ikke gå galt.
Hej Sune.
Balkan butikken ligger på hjørnet af Jagtvej og Jægersborggade. Ellers er det gaden efter. Ikke Bjelkes Alle men den modsatte vej. Den er ikke til at undgå når du står ved stoppestedet ved linie 18. De har også en masse specielle pølser og den slags der er godt, hvis man er til det. Håber du får en fornøjelse med det.
fedt jeg tror jeg har været dernede så, men der var det udelukkende lam og oksekøds pøller de solgte, men prøver da lige
-
Så er et styks nøgent SVin bestil 2495 inkl levering
(http://www.pattegrise.dk/userfiles/pattegris.jpg)
Overvejer et rødt Ingrid rizoma Marie æble i front og ridse læderet lidt indievintage style, evt smørre den ind i honning, men hvad siger i??
-
Ridse ja, men honning hmmmmm nææææhhhh jeg ville vælge mørk øl, masser af mørk øl.......