Erfaringer og generel viden om MC'er og SV i særdeleshed > Værkstedsanmeldelser og -oplevelser

Brdr Sejr Aarhus ??

(1/2) > >>

Dina:
Skal have grisen til 36000 km service og er ikke helt tilfreds med det værksted jeg har brugt de sidste par gange. Har ledt lidt og ringet lidt rundt.
Priserne ligger typisk på omkring 4K (stort service incl ventiljustering og nye tændrør) men hos brdr Sejr er den ca 2300 for det samme. Vanvittig forskel ! Giver jo en gratis tur i IKEA når nu man er der ;-)

Nå, men på gamle reviews synes jeg der er megen kritik, hvorimod de nyere er mere positive, så det er lidt svært at vurdere. Og så tror jeg nok at have hørt deres navn og MC-huset Kølkær i samme sætning, hvilket bestemt ikke er positivt i mine øjne.

Nogen der kan sige om de ved hvad de laver og laver det ordentligt ?

Jeg forventer alle punkter på servicelisten er tjekket/smurt/skiftet, at der er holdt øje med øvrige evt defekter og at jeg orienteres om disse.

Bonusspørgsmål: har også overvejet at få hjælp til at lave det selv (det var da pænt formulerer, ikke ;-) ) men så får jeg jo ikke det skide stempel. Grisen er 6 år nu og jeg forventer ikke at skulle af med den foreløbig, så spørgsmålet er, om stemplet er "pengene værd" ?

kim r:
Jeg fik lavet service på min sv1000 derude 3 x og købte den også der, flinke folk og ingenting at klage over. At sammenligne dem med "hønsehuset" ville være synd da de er meget reelle Brdr Sejr.

Dina:

--- Citat fra: kim r efter Juli 09, 2013, 04:33:27 pm ---Jeg fik lavet service på min sv1000 derude 3 x og købte den også der, flinke folk og ingenting at klage over. At sammenligne dem med "hønsehuset" ville være synd da de er meget reelle Brdr Sejr.

--- Afslutning på citat ---

Hønsehuset ? Ha ha, der er vist en historie jeg mangler at høre :-)

SVester:
Har du hørt hos pitværkstedet i Aidt ?

Vester

Dina:
Nej det har jeg ikke.
Bor i Herning og skal finde et sted hvor jeg kan køre hen, aflevere cyklen og hente den igen med det samme den er færdig. Derfor var brd sejr oplagt, for mon ikke det er nemt at komme på en cafe eller lignende derfra

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version