Forfatter Emne: Værksteder  (Læst 3995 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Jannik

 • Man skal ikke kaste med æbler, hvis man selv er et skrog.
 • Administrator
 • Sandt SVin
 • *****
 • Indlæg: 5960
 • GSXR 750 K7 til banen og "SV1000r" til vejen.
  • http://www.cecicat.dk/sv1000s.htm
Værksteder
« Dato: April 12, 2005, 09:07:32 pm »
Citat fra: nyg
Jeg kommer oprindelig fra egnen vest for Lemvig, så jeg har gjort mig nogle erfaringer med et par lokale mekanikere (herunder en decideret klamhugger).

1. værksted jeg benyttede var Lemvig Motorservice. (Lemvig)

Jeg kommer sådan set udemærket overens med ejeren i dag, men havde i forbindelse med et dækskifte i 1990 en uoverensstemmelse med ejeren der dengang vendte min bagaksels afstandsstykke forkert, således at kørsel involverede en del spåntagning på bremsetromlen, og et defekt hjulleje.  Ingen garanti på den repearation, ikke engang et hjulleje til erstatning - det måtte jeg betale for.
I dag køber jeg kun dele hos ham hvis jeg har et akut behov, mens jeg er i nabolaget.

2. Værksted, Bøvling MC (Bøvlingbjerg)

Her er listen over uduelighed lang som listen over kandidaterne til et russisk dumavalg.  Jeg gider næsten ikke rippe op i de gamle historier som inkluderer MEGET dårligt udførte reperationer og justeringer(=brændte ventiler), samt aftaler der ikke blev holdt og undvigende adfærd.  Jeg kan kun på det kraftigste anbefale at man holder sig langt væk fra dette værksted.

3. Værksted, KOK-MC (Holstebro).

Som værksted er der ikke en finger at sætte på det de laver, men da der er en vis udskiftning af mekanikere på værkstedet, har jeg heller ikke fornemmelsen af at de er noget ud over det man kan forvente.
Jens Kokholm selv har jeg derimod handlet med ved flere lejligheder, og har været godt tilfreds.

4. værksted, MC-stationen (Bækmarksbro)

Robert er en mine gamle gymnasie/MC-klub kammerater, som sidenhen har slået sig ned med et lille værksted.  Han har leveret dygtigt udført arbejde til en fair pris.  Har selv tidligere kørt ræs, og specialiserer sig i motortuning.

5. værksted, Fisker MC (KBH)

Udførte motorjusteringer og div reperationer på min gamle XJ600. Reelt arbejde, og Fisker søgte altid at holde omkostningerne på et minimum og kontakte mig før noget blev lavet ud over det aftalte - det satte jeg pris på.


5. værksted, Enghave motor. (KBH)

Enghave har udført 1000km/6000km service på SV'eren og de har gjort det billigt - dog har de haft en frygtelig lang ventetid.

6. forhandler, F.A. Motorsport (KBH)

Ved et tilfælde kom jeg for nylig forbi, og spurgte efter OEM stik til Suzuki blinklys. Sådan nogle havde han liggende i en rodekasse, og jeg fik to hele sæt med ganske gratis med ordene: "hvis jeg kan hjælpe dig med det, så gør jeg det gerne" Det var første gang jeg satte mine ben i butikken, men det bliver nok ikke sidste.  Nu har jeg i hvert fald fået et godt førstehånds indtryk.
SV1000R med alt muligt lir´...

www.Team-trackday.com RoadRacing

Jannik

 • Man skal ikke kaste med æbler, hvis man selv er et skrog.
 • Administrator
 • Sandt SVin
 • *****
 • Indlæg: 5960
 • GSXR 750 K7 til banen og "SV1000r" til vejen.
  • http://www.cecicat.dk/sv1000s.htm
Værksteder
« Svar #1 Dato: April 12, 2005, 09:08:19 pm »
Citat fra: A.P.
Jeg benytter Lydmuren når jeg skal have lavet noget på min sver, mekanikerne er dygtige og deres indstilling til tingende er god, selv om det er en gammel cykel der kommer ind skal tingende være i orden.
og i butikken kan man latid få en kop kaffe og god service, samt en hyggesluder, alt i alt et godt sted. :wink:
SV1000R med alt muligt lir´...

www.Team-trackday.com RoadRacing

Jannik

 • Man skal ikke kaste med æbler, hvis man selv er et skrog.
 • Administrator
 • Sandt SVin
 • *****
 • Indlæg: 5960
 • GSXR 750 K7 til banen og "SV1000r" til vejen.
  • http://www.cecicat.dk/sv1000s.htm
Værksteder
« Svar #2 Dato: April 12, 2005, 09:10:37 pm »
Citat fra: NielSV650
Citat fra: nyg
Jeg vil derfor opfordre til at man i denne tråd skriver om man har haft gode eller dårlige erfaringer med en given forhandler, og kort beskriver hvorfor.


Ellers kig på http://www.dmcn.dk under anmeldelser  :wink:
SV1000R med alt muligt lir´...

www.Team-trackday.com RoadRacing

TueI

 • Søndagskører
 • **
 • Indlæg: 28
Værksteder
« Svar #3 Dato: April 13, 2005, 04:25:06 pm »
Jeg Kommer oprindeligt fra Århus egnen. Deroppe har jeg altid benyttet Brdr. Sejr. Værkstedet levere et gedint stykke arbejde til en rimelig billig pris, og de ringer til en hvis der skal laves noget ekstraordinært. Erik som står for reservedelene er altid klar med et godt råd til skrue-selv folk, lige så vel som han gerne kravler på loftet for at at finde en let brugt stump til 1/4 pris af nyt. Brugte stumper kommer i mange slitager, men jeg synes dem jeg har set så meget lidt brugte ud. Inde i butikken hos Tina er der næsten ikke grænser for servicen. Eksempelvis har jeg købt en styrthjelm deroppe. jeg var ude at køre med den før jeg sagde ja til den :D  :D vildt synes jeg. Da jeg så sagde ja gik hun på lageret og hentede en ny hjelm. Det eneste der at sætte en finger på er prøvekørsler. Disse er tidsbegrænsede til ½ time, hvilket jeg synes er lige i underkanten.
Brdr. Sejr er autoriseret Suzuki forhandler og værksted

Nu Bor jeg i Odense. Her har jeg indtil videre brugt Bruun-Larsen. De er dyre på værkstedet og det er ikke altid at samlingen af kåbedele og finjusteringerne er ok. Reservedele og butik levere en god service. De kan dog virke lidt snobbede de første par gange. Det er her jeg har købt min SV'er(brugt) og omkring handlen kan jeg kun sige alt gik smerte frit. Cyklen skulle synes inden jeg kunne få den. det skete på under en uge.
Bruun-Larsen er autoriseret Suzuki forhandler og værksted.

Næste gang der skal laves noget jeg ikke selv kan klare køre jeg den ud til MP-motorcykler. Jeg har fået og vide at de skulle levere et godt stykke arbejde til en ok pris. Nu får vi se :?:  :wink:
TueI

hvilken farver får en smølf i hovedet når man kvæler den??