Forfatter Emne: Nyt medlem i Glostrup - SV650S  (Læst 3407 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

clausm

  • Wannabe
  • Indlæg: 2
  • Bike: Sv650S
Nyt medlem i Glostrup - SV650S
« Dato: August 15, 2016, 10:38:43 am »
Hej med Jer

Jeg er ved at tage kørekort, og har nu købt et par MC'er.

Den ene er en klassisk Honda CB400F Supersport, som jeg er i gang med at renovere. Men for at komme hurtigt på vejen, har jeg også købt en SV650S fra ´99.

Hen af vejen skal jeg nok have noget mere eksotisk, bl.a. fordi jeg har 15 års erfaring med banekørsel på 4 hjul, og nok også kommer til at deltage i nogle trackdays og lignende på MC. Men jeg starter ud stille og roligt, og i erkendelsen af at ingen erfaring = dårlig evne til at træffe rigtige valg, så kommer jeg aldrig til at vælge den rigtige cykel for mig i første forsøg. Så nu skal SV'eren (som er billig og pæn) give noget erfaring, og så må vi se hvad tiden bringer.

Fordi jeg er helt noob på motorcykler, så har jeg lige et par spørgsmål.

1) Skal mivv-potten hænge løst i beslaget, så der er plads til at den kan arbejde lidt når udstødningen bliver varm og bliver et par mm. længere. Eller er dette monteret forkert?

2) Jeg hører fra mange sider at SV'eren især er for blød i forenden. Har kigget på nogle andre fjedre, hvad er Jeres erfaringer? Kan man evt. opnå noget fornuftigt ved blot at vælge en anden olie end standard?  EDIT: Nu har jeg bestilt et HyperPro kit.

3) Jeg vejer ca. 100 kg. og Mc'en er i bagenden indstillet til max højde/max fjederspænding. Hvad er Jeres erfaringer, skal jeg bare lade den stå der?

Her er billeder af cyklen, potten og mit værksted - hvor der nu er god plads til 2-hjulet legetøj efter den sidste racerbil blev solgt i weekenden...

Mvh Claus
« Senest Redigeret: August 15, 2016, 11:15:07 am af clausm »

Mads P.

  • Sandt SVin
  • *****
  • Indlæg: 782
  • Kyllingestriber er trods alt bedre end kåberidser!
Sv: Nyt medlem i Glostrup - SV650S
« Svar #1 Dato: August 17, 2016, 08:23:16 pm »
Velkommen til! Vi har fællestur i morgen (et par stykker af os). Få dig meldt ind i gruppen SVRider, hvis du er på Facebook. Der er mere dag-til-dag aktivitet end her på siden.

Potten skal sidde fast i beslaget. Der sidder en gummispacer på dit billede, som gør at beslaget ikke kan spænde helt sammen. Den skal af - men sidder der nok af en eller anden grund.....

Kom med på turen, hvis du kan. Så kan du få alle mulige gode og dårlige råd. :D
/Mads P.

clausm

  • Wannabe
  • Indlæg: 2
  • Bike: Sv650S
Sv: Nyt medlem i Glostrup - SV650S
« Svar #2 Dato: August 17, 2016, 10:42:13 pm »
Hej, tak for det.
Jeg har allerede ændret på udstødningsophænget.
Desværre får jeg først mit kørekort på mandag (forhåbentlig), så må vente til næste gang.
Mvh Claus