Forfatter Emne: Kolding Mini Motor  (Læst 2901 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Anders

  • Roadracer
  • ****
  • Indlæg: 391
    • http://www.nif-trading.dk
Kolding Mini Motor
« Dato: April 25, 2005, 01:10:41 pm »
http://www.minimotor.dk/

Jeg har ved Kolding Mini Motor fået serviceret en Suzuki GS 500 E som de også har lavet sænkning på. Samt en Yamaha XJ 600 Diversion. Desuden har begge fået lavet omfattende forsikringsskader - det var ikke min skyld..  :?

Nå - men service og "flinkhed" er helt i top ved Mini-Motor. Poul, der ejer butikken, er venlig og kan huske folk fra gang til gang.
Har bl.a. formidlet kontakt til en der ville bytte udstødning med mig, hvor vi efterfølgende lånte hans værksted gratis til bytningen.

Sænkningen af Suzukien lavede de "special" til mig. Uden beregning - og til aftalt tid.

Hastigheden er dog ikke altid i top. Da min Yamaha skulle have lavet en større forsikringsskade endte det med at jeg efter 4 uger selv samlede den i hans værksted. Fik dog en pæn rabat for det på noget udstyr jeg havde købt.
Det virker ikke som om de er super gode til at overholde aftaler.

Forretningen er så som så. Jeg har ikke handlet der i et stykke tid, men har hørt det er blevet bedre. Da konen skulle have komplet udrustning - budget 15.000 kr. gik vi derned - og fortalte hvad vi ville, der var ikke andre kunder i butikken, alligevel var det for stor en opgave at finde noget tøj der var skåret "kvindeligt", vi spurgte til forskellige modeller, fik afslag, og fandt det efterfølgende selv på andre hylder!!!!! Vi endte med at købe det i Tyskland.

Priser og kvalitet er vist gennemsnitlige for en dansk forhandler / værksted. Imødekommenhed er over gennemsnit, mens der er andre ting der nogen gange halter lidt.
YAMAHA FZS 600 Fazer